Blog

Despre și împreună cu noi

GDPR

By

Respectarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal, precum și a dreptului la viață privată este una din misiunile fundamentale ale Complexului Eos. Întreprindem toate demersurile necesare pentru a procesa datele dvs. personale în conformitate cu principiile stabilite prin legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. ("GDPR").

More

S.C. EOS RESIDENCE S.R.L. anunta lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” proiect nr RUE M2-3084 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

By

Începerea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, instituită prin OUG nr 130/2020

More

O experiență de neuitat

By

Cu o echipă dedicată clienților, cu bucătari de excepție putem organiza orice eveniment la standarde excepționale pentru ca invitații să simtă vibrația momentului.

More
×

TPL_GK_LANG_LOGIN_POPUP